Τρίτη 29 Μαΐου 2012

In Or Out?

Ombre nails and hair,κυκλοφορούν παντού στο εξωτερικό και αφού έχουν κάνει τον κύκλο τους πολύ σύντομα θα τα δούμε και εδώ να μαγνητίζουν βλέμματα και να κερδίζουν οπαδούς.Αν τόση ώρα δεν έχεις καταλάβει για ποια μόδα σου μιλάω ίσως μερικές φωτογραφίες σου φρεσκάρουν την μνήμη.
Ναι λοιπόν!Αυτό είναι ένα είδος ombre το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να δοκιμάσεις και στα δικά σου νύχια μιας και είναι πολύ πρωτότυπο και girly.Απλά διάλεξε ένα βασικό χρώμα και πάρε διάφορες αποχρώσεις του για κάθε νύχι σου.Πρόσεχε οι διαφορές δεν πρέπει να είναι μεγάλες προτίμησε χρώματα από την ίδια παλέτα.
Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το δεύτερο είδος ombre (το οποίο προτιμώ) που είναι ελάχιστα πιο δύσκολο από το πρώτο.Ορίστε μερικά βήματα για να το δοκιμάσεις και εσύ.
easy huh?!
Πέρα όμως από τα νύχια το ombre κυριαρχεί και στα μαλλιά.(weird)!Διχρωμία στο μαλλί είναι κάτι που παλαιότερα το κορόϊδευα. Σιγά σιγά όμως βλέπεις όλο και περισσότερα δίχρωμα κεφαλάκια να κυκλοφορούν στο δρόμο,they are everywhere!Πάρε ιδέες από μερικούς celebrities του hollywood και γιατί όχι αν σου αρέσει εφάρμοσέ το και εσύ.
Lauren Conrad.
Kristin Cavallari
Jessica Biel

So,in or out?It's your choise!

xoxo J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου